Vištienos ir brokolių salotos su česnakiniu fetos padažu | Daily Spoon

Keptų paprikų salotos su žalumynais

25 MIN
SOTUMAS

PORCIJOS: 2

Maistingi ir skanūs pietūs vos per 10 minučių: keptų paprikų salotos su žalumynais.

Braškių tiramisu
Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS
Ingredientai Ingredientai
Stiklinė Išvirtų/konservuotų pupelių
2 – 3 Paprikos (siūlau imti plonesnes ir pailgas, jos turi daugiau skonio)
Pusė Raudonojo svogūno
Šaukštas Alyvuogių aliejaus
Pagal skonį Pipirai, druska, rūkyta paprika
Šaukštas Daily Spoon mielių dribsnių
2-3 skiltelės Česnako
Keli šaukštai Virtos bolivinės balandos
Sauja Rukolos
Padažui:  
Šaukštą Tiršto balzamiko
Keli šaukštai Alyvuogių aliejaus
Šaukštelis Garstyčių
Pagal skonį Druskos ir čili dribsnių

 

Gaminimo instrukcija

1

Viską sumetam į keptuvę ir kepam 190 C, 20 min

2

Padažui sumaišome alyvuogių aliejų, balzamiką, šaukštelį garstyčių, druskos ir čili dribsnių pagal skonį.

3

Kai daržovės iškepa, išimame česnako skilteles ir smulkiai supjaustome – įmaišome į padažą.

4

Į keptuvę dedame kelis šaukštus virtos bolivinės balandos, rukolą ir padažiuką. Skanaus!