Brokolių salotos su kreminiu krapų padažu | Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Pietūs / vakarienė
Salotos

Brokolių salotos su kreminiu krapų padažu

15 min
dot
Sotumas
dot
2 porcijos
Brokolių blyneliai su žalumynais ir kukurūzais

Gaminimo instrukcija

  1. Į dubenį keliauja: stiklinė išvirtų bulgur kruopų, pakepti kukurūzai (galima naudoti burbuolę ar konservuotus), agurkas, smulkiai supjaustytas brokolis.
  2. Padažui: dosni sauja krapų, skiltelė česnako, pusės laimo sulčių, sauja anakardžių, pusės stiklinės augalinio pieno, šaukštelis garstyčių, druska, pipirai. Viską sutriname iki kreminės masės. Jei padažas per skystas – įdedame anakardžių, jei per tirštas – čiut čiut pieno.
  3. Įmaišome padažą ir dedame norimus baltymus: feta, avinžirnius, man skaniausias variantas buvo su gerai paprieskoniuota ir orkaitėje iškepta vištiena. Skanaus!

Maistinga ir itin skani pietų ar vakarienės versija.

Ingredientai

  • Pusė brokolio
  • Pusė paprikos
  • Sauja krapų
  • Keli svogūnų laiškai
  • Pusė raudonojo svogūno
  • Pusė skardinės kukurūzų
  • Šiek tiek raudonosios paprikos, kario
  • Šlakelis alyvuogių aliejaus
  • 2 kiaušiniai
  • 1 šaukštelis citrinos žievelės
  • 2 šaukštai citrinos sulčių
  • Stiklinė avinžirnių miltų

Padažui:

  • Keli šaukštai graikiško jogurto
  • Šiek tiek petražolių
  • Žiupsnelis jūros druskos
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės