Cinamoninė moliūgų košė | Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Pusryčiai

Cinamoninė moliūgų košė

30 min
dot
Sotumas
dot
2 porcijos
Tuno tartaras su mangų salsa

Gaminimo instrukcija

  1. Supilame visus ingredientus į stiklainį, gerai išmaišome. 
  2. Uždarome stiklainį, gerai jį pakratome, kad viskas susimaišytų, ir padedame į šaldytuvą nakčiai. Ryte dedame bananą ir riešutų sviestą. Skanaus! 

Realiai, tai tartaro ir ceviches derinys, kadangi tunas šiek “pakepa” laimo sultyse. Tai vienas mano mėgstamiausių vasaros receptų dėl skonio gausumos: saldumo, aštrumo, gaivumo ir rūgštelės. Ahh, būtinai pabandykit.

Ingredientai

  • Pusė agurko
  • Pusė avokado
  • Pusė mango
  • 1 žalia čili paprika (be sėklų)
  • Sauja petražolių
  • 1 laimo sulčių
  • 1 šviežaus tuno kepsnio
  • Pagal skonį čili dribsnių, druskos, pipirų
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • Šiek tiek kukurūzų tortilijos traškučių (jei norisi)
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės