Cukinijų salotos su žalumynais ir perlinėmis kruopomis Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Pietūs / vakarienė
Salotos

Cukinijų salotos su žalumynais ir perlinėmis kruopomis

20 min
dot
Sotumas
dot
2 porcijos
Perlinių kruopų salotos su daržovėmis

Gaminimo instrukcija

  1. Supjaustome cukiniją storomis riekelėmis ir kepame keptuvėje ant aliejaus. Apvertus, įmetame kelias česnako skilteles ir kepame kartu, kol viskas gražiai paruduos.
  2. Išėmę cukinijas, keptuvėje paliekame česnakus ir suberiame virtas perlines kruopas ir taip pat pakepame apie 5 min. Jei reikia, įpilame daugiau alyvuogių aliejaus.
  3. Supjaustome ingredientus ir dedame špinatus, ant jų perlines kruopas, alyvuogas, keptas cukinijas, pistacijas, pertražoles ir krapus.
  4. Salotas gardiname graikišku jogurtu, aliejumi, medumi, druska, pipirais. Skanaus!

Puikus pavyzdys, kaip salotos gali būti sočios, kadangi jose gausu baltymų ir gerųjų riebalų, o receptas taip pat sudarytas iš dažnai namie turimų ingredientų. 🍆

Ingredientai

  • Stiklinė perlinių kruopų
  • Daržovės: cukinija, paprika, raudonasis svogūnas
  • Sauja špinatų ir petražolių
  • Skardinė pupelių
  • Padažui: alyvuogių aliejus, citrina, klevų sirupas ir balzamikas
  • Prieskoniai: druska, pipirai, rūkyta paprika
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės