Cukinijų salotos su žalumynais ir perlinėmis kruopomis - Daily Spoon
Eiti prie turinio
JAU PREKYBOJE: RAMINANTIS IR ATPALAIDUOJANTIS RITUALAS DE-STRESS
Pietūs / vakarienė
Salotos

Cukinijų salotos su žalumynais ir perlinėmis kruopomis

15 min
dot
Sotumas
dot
2 porcijos
Cukinijų salotos su žalumynais ir perlinėmis kruopomis

Gaminimo instrukcija

  1. Supjaustome cukiniją storomis riekelėmis ir kepame keptuvėje ant aliejaus. Apvertus, įmetame kelias česnako skilteles ir kepame kartu, kol viskas gražiai paruduos.
  2. Išėmę cukinijas, keptuvėje paliekame česnakus ir suberiame virtas perlines kruopas ir taip pat pakepame apie 5 min. Jei reikia, įpilame daugiau alyvuogių aliejaus.
  3. Supjaustome ingredientus ir dedame špinatus, ant jų perlines kruopas, alyvuogas, keptas cukinijas, pistacijas, pertražoles ir krapus.
  4. Salotas gardiname graikišku jogurtu, aliejumi, medumi, druska, pipirais. Skanaus!

Įkvėpimas salotoms – jau čia. Sotu, maistinga, gaivu, skanu, tad daugiau nieko ir nereikia. Būtina šioms suteikti šansą.

Ingredientai

  • 1 cukinija
  • Pagal poreikį alyvuogių aliejaus
  • Kelios skiltelės česnako
  • 1 stiklinė išvirtų perlinių kruopų
  • Kelių saujų špinatų, petražolių, krapų
  • Saujos kalamata alyvuogių
  • 2 šaukštų graikiško jogurto
  • Šaukštelio šviežio medaus
Mityba

Daugiau receptų