Kale traškučiai | Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Užkandžiai

Kale traškučiai

30 min
dot
Sotumas
dot
2 porcijos
Tuno tartaras su mangų salsa

Gaminimo instrukcija

  1. Suplėšome kale kopūstus į kąsnio gabaliukus (kopūsto stiebą išimame).
  2. Tuomet kopūstus šiek tiek apšlakstome alyvuogių aliejumi, dedame mielių dribsnių, druskos ir pipirų. Tikslių kiekių čia nereikia, svarbu, kad turimas kiekis traškučių būtų lengvai pasidengęs aliejumi ir prieskoniais.
  3. Kepame orkaitėje 150°C 15 minučių. Kas 5 minutes vis pavartome, kad apskrustų iš visų pusių ☀️

Realiai, tai tartaro ir ceviches derinys, kadangi tunas šiek “pakepa” laimo sultyse. Tai vienas mano mėgstamiausių vasaros receptų dėl skonio gausumos: saldumo, aštrumo, gaivumo ir rūgštelės. Ahh, būtinai pabandykit.

Ingredientai

  • Pusė agurko
  • Pusė avokado
  • Pusė mango
  • 1 žalia čili paprika (be sėklų)
  • Sauja petražolių
  • 1 laimo sulčių
  • 1 šviežaus tuno kepsnio
  • Pagal skonį čili dribsnių, druskos, pipirų
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • Šiek tiek kukurūzų tortilijos traškučių (jei norisi)
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės