Labai mėgstu pasiruošti desertus į priekį ir šį kartą dariausi citrinos ir kokosų mini batonėlius su kolagenu nors visai. Nesu energijos rutuliukų mėgėja, nes man jie kažkaip visada per sausi ir nepatinka ta avižų struktūra. Šie yra visai kitokie, nes anakardžiai ir datulės suteikia tokią karamelišką tekstūrą, o citrina padaro juos ypač gaivius, na o kolagenas dar duoda papildomai baltymų. Vieni pliusai 🍋
Gaminimo instrukcija
- Viską sutriname maisto smulkintuvu, formuojame rutuliukus ir padengiame kokoso drožlėmis.
Svarbu:
*geresniam skoniui bei kad nebūtų kartumo, svarbu kokybiškos citrinos, kurios turėtų storą odelę. Plona odelė dažnai bus karti, o ir citrinos sulčių skonis silpnas.
**kad būtų skanu – svarbu beskonis kolagenas – tam puikiai tinka mūsiškis. Jūrinės laukinės kilmės, be kokio skonio.