Super paprasti lašišos tacos su avokadų kremu. Šis lašišos ir avokadų kremo derinys pavergs jūsų skonio receptorius.
Gaminimo instrukcija
- Marinuoti svogūnėliai: Smulkiais pailgais griežinėliais supjaustome vieną svogūną ir pilnai užpilame actu, dedame šaukšelį cukraus ir pusę šaukštelio druskos. Užpilame apie 1/2 stiklinės karšto vandens ir paliekame bent valandai.
- Lašišai: lašišą paprieskoniuojame su rūkytos paprikos prieskoniais, druska, pipirais, čili dribsniais pagal skonį. Kepame 190 C, 25 min.
- Avokadų kremui: į plaktuvą keliauja 2 sunokę avokadai, kupinas šaukštas graikiško jogurto, keli šaukštai alyvuogių aliejaus, pusės laimo sulčių, druskos, pipirų ir čili dribsnių pagal skonį. Sublendiname iki vientisos masės. Jei norisi papildomo aštrumo, siūlau įsidėti smulkiai pjaustytų šviežių jalapenų.
- Pašildome tacos paplotėlį ant keptuvės ar orkaitėje ir Iš daržovių repertuaro į taco dedame kopūstą ir agurką. Griežinėlis laimo sulčių ir skanaus!