Viduržemio jūros makaronų ir daržovių salotos su feta - Daily Spoon
Eiti prie turinio
RIBOTO LEIDIMO KALĖDINIAI SKONIAI, SPECIALŪS RINKINIAI IR DOVANOS JAU LAUKIA
Pietūs / vakarienė
Salotos

Viduržemio jūros makaronų ir daržovių salotos su feta

40 min
dot
Sotumas
dot
1 -2 porcijos
Viduržemio jūros makaronų ir daržovių salotos su feta

Gaminimo instrukcija

  1. Salotoms supjaustome: laiškinius svogūnus, agurką, pomidoriukus, pusė raudono svogūno, saują krapų, kepta paprika (perku konservuotą), alyvuogių ir špinatų.
  2. Padažui: 2 šauktai alyvuogių aliejaus ir citrinos sulčių, po šaukštelį medaus ir garstyčių, druskos, pipirų ir raudonėlio.
  3. Dedame makaronus (man patinka avinžirnių) ir fetą. Skanaus!

Soti salotų versija, pritaikoma įvairiems sezonams. Naujas mėgstamiausias pietų patiekalas? Manau, taip.

Ingredientai

  • keletas laiškinių svogūnų
  • 1 trumpavaisis agurkas
  • Sauja vyšninių pomidoriukų
  • Pusė raudono svogūno
  • Sauja krapų
  • 1 paprika (gali būti konservuota)
  • Keletas alyvuogių
  • Didelė sauja špinatų

Padažui:

  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 šaukštai citrinos sulčių
  • 1 šaukštelis medaus
  • 1 šaukštelis garstyčių
  • Pagal poreikį: druskos, pipirų, raudonėlių
  • 3/4 stiklinės makaronų
  • Pagal poreikį fetos
Mityba

Daugiau receptų