Viduržemio jūros makaronų ir daržovių salotos su feta | Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Pietūs / vakarienė
Salotos

Viduržemio jūros makaronų ir daržovių salotos su feta

20 min
dot
Sotumas
dot
1 - 2 porcijos
Ryžių lapų suktinukai su riešutų sviesto padažu

Gaminimo instrukcija

  1. Salotoms supjaustome: laiškinius svogūnus, agurką, pomidoriukus, pusė raudono svogūno, saują krapų, kepta paprika (perku konservuotą), alyvuogių ir špinatų.
  2. Padažui: 2 šauktai alyvuogių aliejaus ir citrinos sulčių, po šaukštelį medaus ir garstyčių, druskos, pipirų ir raudonėlio.
  3. Dedame makaronus (man patinka avinžirnių) ir fetą. Skanaus!

Paprastas būdas panaudoti šaldytuve esančias daržoves ir valgyti vaivorykštę. Ryžių lapų tikrai rasite didesnėse parduotuvėse, o gaminti su jais yra gerokai paprasčiau nei atrodo.

Ingredientai

  • Keletas ryžių lapų
  • Pagal poreikį: ryžių makaronų
  • Pagal poreikį: morka
  • Pagal poreikį: agurkai
  • Pagal poreikį: ridikas
  • Keletas baziliko ir mėtos lapelių
  • Pagal poreikį krevetės

Padažas:

  • 3 šaukštai riešutų sviesto
  • 3 šaukštai sojos padažo
  • Šiek tiek vandens
  • 2 šaukštai sezamų aliejaus
  • 2 šaukštai ryžių acto
  • 2 šaukštai klevų sirupo / medaus
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės