Rudenio salotos su avinžirniais ir saldžiomis bulvėmis - Daily Spoon
Eiti prie turinio
JAU PREKYBOJE: RAMINANTIS IR ATPALAIDUOJANTIS RITUALAS DE-STRESS
Pietūs / vakarienė
Salotos

Rudenio salotos su avinžirniais ir saldžiomis bulvėmis

30 min
dot
Sotumas
dot
2 porcijos
Rudenio salotos su avinžirniais ir saldžiomis bulvėmis

Gaminimo instrukcija

  1. Saldžią bulvę supjaustome kubeliais, sumaišome su alyvuogių aliejumi, malta paprika, prieskoniais ir Daily Spoon mielių dribsniais (jie suteikia sūrio skonį, plutelę). Kepame orkaitėje apie 20 minučių. Po 10 minučių įdedame ir 400g konservuotų avinžirnių (prieskoniuoju tais pačiais prieskoniais kaip ir bulves).
  2. Smulkiai supjaustome kelis kale salotų lapus, apšlakstome citrinos sultimis, druska ir gerai išsmasažuojame.
  3. Supjaustome mažais kubeliais pusę obuolio, mažą agurką, saują krapų.
  4. Padažui maišome: porą šaukštų alyvuogių aliejaus, šaukštelį medaus, šaukštelį garstyčių ir pusės citrinos sulčių.
  5. Viską sumaišome ir pagardiname fetos sūriu. Skanaus!

Dėl to, kad oras pasikeitė, nereiškia, kad turime atsisakyti salotų ir valgyti tik troškinius. Šios salotos gausios skaidulų, baltymų ir gerųjų riebalų.

Ingredientai

  • 1 saldi bulvė
  • Pusė obuolio
  • 1 mažas agurkas
  • Pora lapų kale salotų
  • Šlakelis alyvuogių aliejaus
  • Pagal skonį: maltos paprikos, druskos ir pipirų
  • 1 šaukštelis Daily Spoon mielių dribsnių (jie suteikia sūrio skonį, plutelę)
  • Šlakelis citrinos sulčių
  • Sauja krapų
  • Pagal skonį fetos sūrio

Padažui:

  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 šaukštelis medaus
  • 1 šaukštelis garstyčių
  • Pusės citrinos citrinų sulčių
Mityba

Daugiau receptų