Rudenio salotos su avinžirniais ir saldžiomis bulvėmis | Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Pietūs / vakarienė
Salotos

Rudenio salotos su avinžirniais ir saldžiomis bulvėmis

2 min
dot
Sotumas
dot
1 porcija
Mėlynių limonadas stipriems plaukams ir nagams

Gaminimo instrukcija

  1. Saldžią bulvę supjaustome kubeliais, sumaišome su alyvuogių aliejumi, malta paprika, prieskoniais ir Daily Spoon mielių dribsniais (jie suteikia sūrio skonį, plutelę). Kepame orkaitėje apie 20 minučių. Po 10 minučių įdedame ir 400g konservuotų avinžirnių (prieskoniuoju tais pačiais prieskoniais kaip ir bulves).
  2. Smulkiai supjaustome kelis kale salotų lapus, apšlakstome citrinos sultimis, druska ir gerai išsmasažuojame.
  3. Supjaustome mažais kubeliais pusę obuolio, mažą agurką, saują krapų.
  4. Padažui maišome: porą šaukštų alyvuogių aliejaus, šaukštelį medaus, šaukštelį garstyčių ir pusės citrinos sulčių.
  5. Viską sumaišome ir pagardiname fetos sūriu. Skanaus!

Šiame greitai ir lengvai paruošiamame limonade gausu antioksidantų, omega 3 riebalų rūgščių, vitaminų C, B, geležies ir cinko. Ir viskas iš natūralių ingredientų.

Ingredientai

  • Keletas ledo kubelių
  • 1 pakelis Daily Spoon ritualo Hair
  • 1 šaukštelis Daily Spoon liofilizuotų mėlynių
  • Gabalėlis apelsino
  • Stiklinė gazuoto vandens
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės