Tuno tartaras su mangų salsa - Daily Spoon
Eiti prie turinio
RIBOTO LEIDIMO KALĖDINIAI SKONIAI, SPECIALŪS RINKINIAI IR DOVANOS JAU LAUKIA
Pietūs / vakarienė

Tuno tartaras su mangų salsa

30 min
dot
Sotumas
dot
2 porcijos
Tuno tartaras su mangų salsa

Gaminimo instrukcija

  1. Visus ingredientus svarbu supjaustyti SMULKIAI, kad skoniai tarpusavyje susimaišytų ir į vieną kasnį pakliūtų visi ingredientai. Supjaustytus ingredientus sumaišome su laimo sultimis, alyvuogių aliejumi, visais prieskoniais ir paliekame šaldyutuve 15 minučių.
  2. Jei norisi papildomo traškumo, tartarą skanų “kabinti” su kukurūzų traškučiais. Skanaus!

Realiai, tai tartaro ir ceviches derinys, kadangi tunas šiek “pakepa” laimo sultyse. Tai vienas mano mėgstamiausių vasaros receptų dėl skonio gausumos: saldumo, aštrumo, gaivumo ir rūgštelės. Ahh, būtinai pabandykit.

Ingredientai

  • Pusė agurko
  • Pusė avokado
  • Pusė mango
  • 1 žalia čili paprika (be sėklų)
  • Sauja petražolių
  • 1 laimo sulčių
  • 1 šviežaus tuno kepsnio
  • Pagal skonį čili dribsnių, druskos, pipirų
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • Šiek tiek kukurūzų tortilijos traškučių (jei norisi)
Mityba

Daugiau receptų