Kartais norisi ko gaivesnio, nei kokteilio, galbūt trūksta daržovių mūsų dienos valgiuose arba tiesiog norisi palepinti odą ir žarnyną iš vidaus. Tuomet man šios sultys yra #1 sprendimas. Salierai imbieras yra mano vieni dažniausiai sultyse ar kokteiliuose naudojami produktai dėl didelio kiekio vitamino C, antioksidantų ir savo priešuždegiminių savybių. Nors šios sultys nėra magiškas eliksyras, manau, kad tai arčiausia to, ką esu radusi. Gerdama jas visuomet jaučiu aktyvesnę virškinimo veiklą, o darydama jas reguliariai, ir skaistesnę odą.
Gaminimo instrukcija
- Viską (išskyrus mišinuką) sudedame į plaktuvą ir gerai plakame kelias minutes.
- Tuomet naudodami turimą marlę (patogiausias būdas man yra naudoti cepelinmaišį) ir stipriai spausdami išspaudžiame sultis.
- Nors toks būdas nereikalauja sulčiaspaudės, tokiu būdu prarandame šiek tiek daugiau skaidulų iš vaisių ir daržovių. Čia galbėja mišinukas žarnynui, kadangi jame gausu skaidulų ir mineralų. Skanaus!