Keptų daržovių salotos su kepintų citrinų padažu | Daily Spoon

Keptų daržovių salotos su kepintų citrinų padažu

30 MIN
SOTUMAS

PORCIJOS: 2

Lengvas sumestinis, kuris turi kalną maistinių medžiagų mūsų kūnui.

Braškių tiramisu
Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS
Ingredientai Ingredientai
1 Cukinija
1 Paprika
Pusė Brokolio
1 Raudonas svogūnas
Pusė Citrinos
Skardinė Koncervuoti aviržiniai
Šlakelis Alyvuogių aliejus
Pagal skonį Druska, pipirai ir rūkytos paprikos prieskoniai
Šaukštas Daily Spoon mielių dribsnių
Pusė stiklinės Bolivinės balandos kruopų
Dvi saujos Petražolių
Padažui:  
2 šaukštai Alyvuogių aliejaus
Po šaukštą Grūdėtų garstyčių bei medaus

 

Gaminimo instrukcija

1

Į 190°C įkaitintą orkaitę 25 minutėms keliauja stambiai pjaustyta cukinija, paprika, pusė brokolio, griežinėliais pjaustytas raudonas svogūnas ir citrina, konservuoti avinžirniai. Viską apšlakstome alyvuogių aliejumi, pagal skonį druska, pipirais ir rūkytos paprikos prieskoniais. Ant avinžirnių beriame ir Daily Spoon mielių dribsnius.

2

Padažui susmulkiname keptą citriną, pilame alyvuogių aliejų ir po šaukštą grūdėtų garstyčių bei medaus.

3

Paruošiame likusius ingredientus: išverdame pusę stiklinės bolivinės balandos kruopų ir susmulkiname dvi saujas petražolių.

4

Į didesnį dubenį beriame bolivinę balandą, keptas daržoves ir avinžirnius. Viską apliejame padažu ir beriame petražoles. Skanaus!