Visiems Azijos virtuvės skonių fanams – būtina pabandyti. Valgysite itin skanią vaivorykštę.
Gaminimo instrukcija
- Smulkiai spjaustome daržoves: pusė poro, pusė paprikos, didelė sauja raudonojo kopūsto, sauja laiškinių svogūnų ir 2 tarkuotos morkos. Pjaustykite smulkiai ir juostelėmis.
- Maišome tešlą: 1 stiklinė miltų, 1 stiklinė vandens, druska, čili dribsniai ir rūkyta paprika pagal skonį. Gerai išmaišome, kad neliktų gumulėlių.
- Sumaišome daržoves su paruošta tešla. Dedame po šaukštą masės į gerai įkaitintą keptuvę ir pakepame kiekvieną pusę po 2-3 min ant aukštesnės ugnies.
- Padažui sumaišome: po 2 šaukštus sojos ir vandens, po 1 šaukštą sezamų aliejaus ir ryžių acto, šaukštelio medaus.
- Jei norite papildomų baltymų – į blynų tešlą įdėkite supjaustytas, nevirtas krevetes. Skanaus!