Azijietiški daržovių blyneliai - Daily Spoon
Eiti prie turinio
RIBOTO LEIDIMO KALĖDINIAI SKONIAI, SPECIALŪS RINKINIAI IR DOVANOS JAU LAUKIA
Karšti patiekalai
Pietūs / vakarienė

Azijietiški daržovių blyneliai

1 val
dot
Sotumas
dot
2 porcijos
Azijietiški daržovių blyneliai

Gaminimo instrukcija

  1. Smulkiai spjaustome daržoves: pusė poro, pusė paprikos, didelė sauja raudonojo kopūsto, sauja laiškinių svogūnų ir 2 tarkuotos morkos. Pjaustykite smulkiai ir juostelėmis.
  2. Maišome tešlą: 1 stiklinė miltų, 1 stiklinė vandens, druska, čili dribsniai ir rūkyta paprika pagal skonį. Gerai išmaišome, kad neliktų gumulėlių.
  3. Sumaišome daržoves su paruošta tešla. Dedame po šaukštą masės į gerai įkaitintą keptuvę ir pakepame kiekvieną pusę po 2-3 min ant aukštesnės ugnies.
  4. Padažui sumaišome: po 2 šaukštus sojos ir vandens, po 1 šaukštą sezamų aliejaus ir ryžių acto, šaukštelio medaus.
  5. Jei norite papildomų baltymų – į blynų tešlą įdėkite supjaustytas, nevirtas krevetes. Skanaus!

Visiems Azijos virtuvės skonių fanams – būtina pabandyti. Valgysite itin skanią vaivorykštę.

Ingredientai

  • Pusė poro
  • Pusė paprikos
  • Didelė sauja raudonojo kopūsto
  • Dauja laiškinių svogūnų
  • 2 morkos

Tešlai:

  • Stiklinė miltų
  • Stiklinė vandens
  • Pagal skonį druska, čili dribsniai, rūkyta paprika

Padažui:

  • 2 šaukštai sojos
  • 2 šaukštai vandens
  • Šaukštas sezamų aliejaus
  • Šaukštas ryžių acto
  • Šaukštelis medaus
Mityba

Daugiau receptų