Česnakinis riešutų sviesto kalafijoro kepsnys - Daily Spoon
Eiti prie turinio
RIBOTO LEIDIMO KALĖDINIAI SKONIAI, SPECIALŪS RINKINIAI IR DOVANOS JAU LAUKIA
Karšti patiekalai
Pietūs / vakarienė

Česnakinis riešutų sviesto kalafijoro kepsnys

30 min
dot
Sotumas
dot
2 - 3 porcijos
Česnakinis riešutų sviesto kalafijoro kepsnys

Gaminimo instrukcija

  1. Sumaišome padažui skirtus ingredientus.
  2. Įtriname padažą į kalafijorą ir kepame 25min, 190 C. Kartu tinka šparaginės pupelės ir šviežios bulvytės!

Garsusis daug širdelių paspaudimų ir pagyrų susilaukęs česnakinis riešutų sviesto kalafijoro kepsnys, kurio privalu paragauti!

Ingredientai

  • 1 kalafijoras

Padažui:

  • 3 šaukštai riešutų sviesto
  • 3 šaukštai sojos
  • 2 sutrinti česnakai
  • 2 šaukštai mielių dribsnių (arba parmezano)
  • Šiek tiek smulkiai pjaustyto šviežaus rozmarino
  • Žiupsnelis čili dribsnių
  • Žiupsnelis druskos ir pipirų
Mityba

Daugiau receptų