Brokolių blyneliai su žalumynais ir kukurūzais | Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Karšti patiekalai
Pietūs / vakarienė

Brokolių blyneliai su žalumynais ir kukurūzais

5 min
dot
Sotumas
dot
1 porcija
Šokoladinis varškės ir avižų pudingas

Gaminimo instrukcija

  1. Pusė brokolio dedame į verdantį sūdytą vandenį 10 minučių. Išimame ir leidžiame atvėsti.
  2. Smulkiai supjaustome brokolį, pusę paprikos, sauja krapų, kelis svogūnų laiškus, pusę raudono svogūno, pusę skardinės kukurūzų.
  3. Įmaišome raudonosios paprikos, kario, alyvuogių aliejaus, 2 kiaušinius, 1 šaukštelį citrinos žievelės, 2 šaukštus citrinos sulčių, stiklinė miltų – aš naudojau avinžirnių. Jei masė nelimpa ir yra per šlapia – dėkite daugiau miltų, o jei per sausa – šiek tiek alyvuogių aliejaus.
  4. Į įkaitintą keptuvę dedame po kupiną šauktą masės ir formuojame blynelius. Kiekvieną pusę pakepame po kelias minutes (kol blyneliais pasiekia auksinį rudumą) ir patiekiame su graikišku jogurtu, petražolėmis ir jūros druska. Skanaus!

Skonis kaip NESQUIK kakavos, bet čia gausu baltymų, skaidulų ir sudėtinių angliavandenių, tad turim maistingus pusryčius.

Ingredientai

  • Stiklinė pilno grūdo avižų
  • Stiklinė varškės
  • Šaukštas chia ar linų sėmenų
  • 2 šaukštai mėgstamo riešutų sviesto
  • Kupinas šaukštas medaus ar klevų sirupo (jei darom labiau desertą/užkandį, ne pusryčius)
  • Stiklinė mėgstamo pieno
  • 3 šaukštai Daily Spoon Šokoladinių baltymų
  • Sauja mėgstamų uogų
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės