Maistingesnė pomidorų sriuba - Daily Spoon
Eiti prie turinio
JAU PREKYBOJE: RAMINANTIS IR ATPALAIDUOJANTIS RITUALAS DE-STRESS
Karšti patiekalai
Pietūs / vakarienė

Maistingesnė pomidorų sriuba

35 min
dot
Sotumas
dot
4 porcijos
Maistingesnė pomidorų sriuba

Gaminimo instrukcija

  1. 200C temperatūroje 20min pakepame daržoves. Dedame jas į puodą ir pilame 400g konservuotų pomidorų ir 500ml sultinio.
  2. Paverdame 10 – 15min ir viską labai gerai sutriname ir įpilame pusę stiklinės paprasto arba avižų pieno. Tai suteiks kremiškumo. Įmaišome špinatus.
  3. Kol verda sriuba, paprieskoniuoju konservuotas pupeles druska, pipirais, rūkyta paprika ir dedu į orkaitę 15min, 190 C.
  4. Įsipylė porciją sriubos į ją beriame pupeles. Galite papuošti sėklomis ar riešutais, pašlakstyti alyvuogių aliejumi. Skanaus!

Man ypač patinka galvoti kaip tam tikrus patiekalus galiu paversti šiek tiek maistingesnius, kad vienu ypu gaučiau daugiau visapusiškų medžiagų. Čia dalinuosi savo pomidorų sriubos deriniu. Pažadu, tai bus viena paprasčiausių ir skaniausių pasigamintų sriubų!

Ingredientai

  • 6 pomidorai
  • 2 morkos
  • 3 paprikos
  • 2 česnakai
  • 1 raudonas svogūnas
  • Pagal poreikį bazilikų, raudonėlio, rūkytos paprikos, balzamiko acto
  • 400 g konservuotų pomidorų
  • 500 ml daržovių sultinio
  • Pusė stiklinės įprasto arba avižų pieno
  • Sauja špinatų
  • Skardinė konservuotų pupelių
Mityba

Daugiau receptų