Sūrio pyrago keksiukai su avietėmis | Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Desertai
Užkandžiai

Sūrio pyrago keksiukai su avietėmis

15 min
dot
Sotumas
dot
2 porcijos
Brokolių blyneliai su žalumynais ir kukurūzais

Gaminimo instrukcija

  1. Paruošiame pagrindą: migdolų, lazdynų riešutus, klevų sirupą ir druską sumalame plaktuvu pulsuodami, iki smėlio tekstūros masės. Po šaukštą tešlos suspaudžiame į keksiukų formeles.
  2. Paruošiame kremą: sumalame plaktuvu anakardžius, kokosų grietinėlę, citrinos sultis, jei norisi papildomo saldumo, įdėkite klevų sirupo. Sudėkite pusė gautos masės į keksiukų formeles.
  3. Į likusią masę sudėkite avietes ir mišinuką Skaisčiai Odai, sumalkite. Gautą rožinę masę sudėkite į formelę kaip antrą sluoksnį.
  4. Keksiukų formeles įdėkite į šaldiklį sustingti bent 4 valandoms. Skanaus!

Maistinga ir itin skani pietų ar vakarienės versija.

Ingredientai

  • Pusė brokolio
  • Pusė paprikos
  • Sauja krapų
  • Keli svogūnų laiškai
  • Pusė raudonojo svogūno
  • Pusė skardinės kukurūzų
  • Šiek tiek raudonosios paprikos, kario
  • Šlakelis alyvuogių aliejaus
  • 2 kiaušiniai
  • 1 šaukštelis citrinos žievelės
  • 2 šaukštai citrinos sulčių
  • Stiklinė avinžirnių miltų

Padažui:

  • Keli šaukštai graikiško jogurto
  • Šiek tiek petražolių
  • Žiupsnelis jūros druskos
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės