Sūrio pyrago keksiukai su avietėmis | Daily Spoon
Eiti prie turinio
NORINT, KAD DOVANOS SPĖTŲ ATSIDURTI PO EGLUTE LAIKU, UŽSAKYMAIS PASIRŪPINKITE IKI GRUODŽIO 18 d.
Desertai
Užkandžiai

Sūrio pyrago keksiukai su avietėmis

15 min
dot
Sotumas
dot
10 - 12 keksiukų
Veganiški sūrio pyrago keksiukai su avietėmis

Gaminimo instrukcija

  1. Paruošiame pagrindą: migdolų, lazdynų riešutus, klevų sirupą ir druską sumalame plaktuvu pulsuodami, iki smėlio tekstūros masės. Po šaukštą tešlos suspaudžiame į keksiukų formeles.
  2. Paruošiame kremą: sumalame plaktuvu anakardžius, kokosų grietinėlę, citrinos sultis, jei norisi papildomo saldumo, įdėkite klevų sirupo. Sudėkite pusė gautos masės į keksiukų formeles.
  3. Į likusią masę sudėkite avietes ir mišinuką Skaisčiai Odai, sumalkite. Gautą rožinę masę sudėkite į formelę kaip antrą sluoksnį.
  4. Keksiukų formeles įdėkite į šaldiklį sustingti bent 4 valandoms. Skanaus!

Labai skanūs ir sotūs sūrio pyrago keksiukai, kuriuos pagaminsite yra itin lengvai ir greitai. Taip pat šie keksiukai nustebins ne tik skoniu, bet ir maistine verte: riešutai yra puikus baltymų ir gerųjų riebalų šaltinis, o avietėse esantis antioksidantai palepins jūsų odą.

Ingredientai

  • 1 stiklinės pamaišytų migdolų ir lazdynų riešutų
  • 2 šaukštų klevų sirupo
  • Žiupsnelio druskos
  • 1 stiklinės išbrinkytų anakardžių
  • 1/4 stiklinės kokosų grietinėlės
  • 1/2 stiklinės citrinų sulčių
  • 1/2 stiklinės šaldytų aviečių
  • 2 šaukštelių Daily Spoon Skin Glow mišinuko
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės