Datulės su kreminiu įdaru ir šokoladu
10 MIN
SOTUMAS
PORCIJOS: 10 vienetų
Man patinka desertus pasigaminti namie, nes taip galiu kontroliuoti ką į juos dedu ir išvengti nereikalingų priedų, sumažinti cukraus kiekį. Šis derinys yra mano favoritas, mes dažniausiai visus ingredientus turiu namie ir gaminimas užtrunka 10 minučių. Be to, jų skonis tikrai yra kosminis.
Nepraleisk Daily Spoon receptų!
GAUK NAUJIENAS
Ingredientai
10 | Medjool datulių |
10 šaukštelių | graikiško jogurto |
10 šaukštelių | riešutų sviesto |
plytelė (arba mažiau) | juodojo šokolado |
žiupsnelis | jūros druskos |
Gaminimo instrukcija
1
Medjool (šviežias) datules įpjauname šone, išimame kauliukus ir į vidų dedame po šaukštelį graikiško jogurto ir natūralaus riešutų sviesto.
2
Išlydome juodą šokoladą (stiklinį dubenį dedu ant karšo vandens) ir juo apliejame datules. Užbarstome žiupsneloiu jūros druskos.
3
Dedame į šaldytuvą 2 valandoms, kol sustings šokoladas. Skanaus!
Nuo šiol tai mano mėgstamiausias desertas kai norisi kažko saldaus! Daugiau tokių receptų 🙂