Datulės su kreminiu įdaru ir šokoladu | Daily Spoon

Datulės su kreminiu įdaru ir šokoladu

10 MIN
SOTUMAS

PORCIJOS: 10 vienetų

Man patinka desertus pasigaminti namie, nes taip galiu kontroliuoti ką į juos dedu ir išvengti nereikalingų priedų, sumažinti cukraus kiekį. Šis derinys yra mano favoritas, mes dažniausiai visus ingredientus turiu namie ir gaminimas užtrunka 10 minučių. Be to, jų skonis tikrai yra kosminis.

Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS
Ingredientai Ingredientai
10 Medjool datulių
10 šaukštelių graikiško jogurto
10 šaukštelių riešutų sviesto
plytelė (arba mažiau) juodojo šokolado
žiupsnelis jūros druskos

Gaminimo instrukcija

1

Medjool (šviežias) datules įpjauname šone, išimame kauliukus ir į vidų dedame po šaukštelį graikiško jogurto ir natūralaus riešutų sviesto.

2

Išlydome juodą šokoladą (stiklinį dubenį dedu ant karšo vandens) ir juo apliejame datules. Užbarstome žiupsneloiu jūros druskos.

3

Dedame į šaldytuvą 2 valandoms, kol sustings šokoladas. Skanaus!