Viduržemio jūros makaronų ir daržovių salotos | Daily Spoon

Viduržemio jūros makaronų ir daržovių salotos su feta

40 MIN
SOTUMAS

PORCIJOS: 1-2

Soti salotų versija, pritaikoma įvairiems sezonams. Naujas mėgstamiausias pietų patiekalas? Manau, taip.

Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS
Ingredientai Ingredientai

 

keletas laiškinių svogūnų
1 trumpavaisis agurkas
sauja vyšninių pomidoriukų
pusė raudono svogūno
sauja krapų
1 paprika (gali būti konservuota)
keletas alyvuogių
didelė sauja špinatų
Padažui:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai citrinos sulčių
1 šaukštelis medaus
1 šaukštelis garstyčių
pagal poreikį druskos, pipirų, raudonėlių
3/4 stiklinės makaronų
pagal poreikį fetos

 

Gaminimo instrukcija

1

Salotoms supjaustome: laiškinius svogūnus, agurką, pomidoriukus, pusė raudono svogūno, saują krapų, kepta paprika (perku konservuotą), alyvuogių ir špinatų.

2

Padažui: 2 šauktai alyvuogių aliejaus ir citrinos sulčių, po šaukštelį medaus ir garstyčių, druskos, pipirų ir raudonėlio.

3

Dedame makaronus (man patinka avinžirnių) ir fetą. Skanaus!