Viduržemio jūros makaronų ir daržovių salotos su feta
40 MIN
SOTUMAS
PORCIJOS: 1-2
Soti salotų versija, pritaikoma įvairiems sezonams. Naujas mėgstamiausias pietų patiekalas? Manau, taip.
Nepraleisk Daily Spoon receptų!
GAUK NAUJIENAS
Ingredientai
keletas | laiškinių svogūnų |
1 | trumpavaisis agurkas |
sauja | vyšninių pomidoriukų |
pusė | raudono svogūno |
sauja | krapų |
1 | paprika (gali būti konservuota) |
keletas | alyvuogių |
didelė sauja | špinatų |
Padažui: | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 šaukštai | citrinos sulčių |
1 šaukštelis | medaus |
1 šaukštelis | garstyčių |
pagal poreikį | druskos, pipirų, raudonėlių |
3/4 stiklinės | makaronų |
pagal poreikį | fetos |
Gaminimo instrukcija
1
Salotoms supjaustome: laiškinius svogūnus, agurką, pomidoriukus, pusė raudono svogūno, saują krapų, kepta paprika (perku konservuotą), alyvuogių ir špinatų.
2
Padažui: 2 šauktai alyvuogių aliejaus ir citrinos sulčių, po šaukštelį medaus ir garstyčių, druskos, pipirų ir raudonėlio.
3
Dedame makaronus (man patinka avinžirnių) ir fetą. Skanaus!